Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Carola förnedrad av dragmonster?

I samband med lottningen till Eurovision Song Contest i Helsingfors igår, där Sverige för övrigt tilldelades startnummer 12 av 24 i finalen, underhöll dragartisterna Osku Heiskanen and Jarkko Valtee tillsammans med dansgruppen StepUp Dancers med ett åtta minuter långt medley av Eurovisionvinnare.

Många vinnare hinner de med på de åtta minuterna. Lite småtrevligt, åtminstone för ett eurovisionfan, men jag tycker inte det lyfter förrän mot slutet när en låt som inte vann dyker upp. Nämligen vårt eget bidrag från förra året, Evighet, med en Carola bärande på en bordsfläkt. Den sjunger hon tills Lordi tar över scenen med Hard rock hallelujah, vilken klipps ihop med Israels vinnare från 1979, Hallelujah med Gali Atari & Milk and Honey, som en respons från Carola.

Aftonbladet försöker på sitt sedvanliga lösnummerförsäljningskåta manér förstora upp det till monster(!)dimensioner. De spinner på lördagens prisutdelningsflopp och menar att Carola (och den här gången även hennes tro) förnedras och hånas i i tv ännu en gång. Såå billigt. Inte ens Carola själv tog ju tydligen illa upp. Passa på att skratta i stället, för lite kul var det allt. Döm själva:
Carola förnedrad av dragmonster? Reviewed by Fred on 13:16:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.