Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Would you like some salted nuts, sir?

Måndag igen! Det blev väldigt lugnt på bloggfronten i helgen, mest för att jag lyckats hålla på med sånt man oftast förknippar med att ha ett liv hela tiden. Otippat, men trevligt och ganska välbehövligt som uppladdning inför ännu några dagar enligt jobba-äta-skita-blogga- sova-modellen.

Efter förra helgen kände jag mig rätt eurovisiontrött, men det höll visst inte i sig i mer än en vecka. När Storbritannien i lördags valde sitt bidrag, en låt jag lite motvilligt gått och gnolat på hela helgen, innebar det att hela startfältet till Eurovision Song Contest nu är klart. När jag sedan dessutom såg att Jerry redan börjat rada upp och betygsätta bidragen var det bara att inse att the race is on.

Veckans bloggprojekt kan med andra ord påbörjas. Men först en dag på jobbet och manshatarfika på väg hem. Det där sista borde kanske utvecklas, men inte nu, plikten kallar. Medan ni sitter och längtansfullt inväntar nästa inlägg ska också ni få chansen att få ett tacky tuggummi i örat, brittiska eurovisionbidraget Flying the flag (for you) med Scooch:
Would you like some salted nuts, sir? Reviewed by Fred on 08:15:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.