Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Georgien vann Eurovision Song Contest!

Snacka om skrällseger! Debutanterna, representerade av Sopho Khalvashi, tog hem tävlingen före Storbritannien som därmed får äta upp att de snackat ner sitt bidrag Flying the flag (for you) med Scooch.

The Ark, som ju legat högt på bettinglistorna före tävlingen levde inte riktigt upp till favoritskapet, men nådde med sina 160 poäng en hedrande fjärdeplats strax efter Ryssland som med Serebro lyckades upprepa förra årets pallplats.

Resultatet innebär att Sverige har säkrat en finalplats till nästa års final i Tbilisi, medan våra grannländer tvingas kvala sedan Finland inte alls lyckades upprepa förra årets framgång och hamnat på 22a plats i finalen och både Danmark och Norge ju misslyckades redan i semifinalen via en 19e respektive 25e plats där.

Om den här läsningen jobbade upp ditt eurovisionadrenalin kanske du också skulle testa scoreboardsimulatorn jag hittade och roat mig med denna väldigt lugna påskaftonseftermiddag! För nej, tävlingen är ju inte avgjord ännu, men simulatorn funkar fint som substitut för den som bara längtar efter att se rösterna ramla in den 12e maj.
Georgien vann Eurovision Song Contest! Reviewed by Fred on 13:57:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.