Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Dagen S som i Semifinal!

Ikväll klockan 21.00 är det äääntligen dags för kickoff på riktigt för årets Eurovision Song Contest! Då är det nämligen semifinal. Nu har tidningarna vaknat på riktigt dessutom, och de sedvanliga skandalrubrikerna är uppe.

Expressen tar upp Afro-Dites moderna klassiker, nakenchocken, och menar att Moldaviens Natalia Barbu (bilden) visar mest. Framdelen täcks endast av en mycket liten skinnbit. Expressen, moralens väktare. Eller var det så att artikeln började med rubriken och sedan letade man upp det närmaste man kunde komma lite naken hud..? Utmanande? OK. Smaklös? Kanske. Nakenchock? Knappast. Och nädå, Aftonbladet kan självklart inte vara sämre utan fläskar på med en innovation; porrchocken.

Anders Nunstedt varnar för kalkoner i sin krönika. Som om de inte alltid är en självklar del av tävlingen. Och ofta dessutom en av de mer underhållande. Det finns flera ikväll. Albanien är en favvo i den klassen.

Ingen ESC utan en hatattack. Enligt Aftonbladet är det Christer Björkman som står för den när han sågar Ukrainas Verka Seduchka, som enligt samma tidning är favorittippad. Jag kan inte acceptera Ukraina. Jag vägrar att ens nämna dem. En sådan låt får inte vinna, då pajar man Eurovision, menar han. Hmm... nog har han väl en poäng. Jag vill inte se 42 gånger Danzing nästa år! Å andra sidan, jag tror nog Ukraina höstar in poäng, men vinna kan hon väl inte göra..?

DN ligger ganska lågt, men Mattias Dahlström har i alla fall satt betyg på bidragen. En enda fyra delas ut, till Georgiens Sopho och i andra änden en nolla, till Israels Teapacks. Inte helt galet, men en tvåa till vår serbiska favvotruckis? Illa! Aftonbladets Markus Larsson har också satt betyg. Två fyror delar han ut, till Serbien och Andorra och minustecken får Israel, Polen och Bulgarien. Både Markus och Mattias cyklar runt rätt bra emellanåt. För att få omdömen från snubbar med lite bättre koll läser ni Ken och Ronnys och undertecknads ultimata genomgång istället!

Jag har ju fegat lite i tippandet förut, men ok, om jag tvingas tippa exakt tio så blir det så här:

Till final går: Serbien, Andorra, Turkiet, Vitryssland, Danmark, Cypern, Lettland, Makedonien, Moldavien och Schweiz.

Vi hörs lite senare!

Andra bloggar om:
Dagen S som i Semifinal! Reviewed by Fred on 19:03:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.