Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Eurovisionkortisar

- Datum är spikat för årets irländska uttagning, som kommer att ske på vad som verkar bli årets mest uttagningsintensiva dag; den 23e februari då även Polen, Bulgarien, Kroatien, Rumänien och Island har sina finaler samtidigt som vi har vår tredje semi här på hemmaplan. Sex artister kommer att tävla i Limerick om att få chansen att förbättra Dervishs jumboplats från ifjol.

- De 24 rumänska låtarna finns att lyssna på här. Efter senaste årens många diskvalificeringar uppmanas lyssnare att höra av sig om de hört en låt förut eller ser den som ett plagiat. Om de svenska låtarna som jag skrev om häromdagen kan sägas att Dr Frankenstein är disco i bästa Studio 54-stil, Shine är en ballad med operainslag och att RedNex låter som de gjorde under sin storhetstid i Railroad railroad. Med pratsång på rumänska on top.

- Även de bulgariska semifinalisterna finns tillgängliga på nätet - du hittar dem här. Nästa helg är det dags för första semin!

- Om två veckor är det dags för den estniska finalen, Eurolaul. Värdparet blir en favorit i repris från år 2005, Marko Reikop och Ines, som ju representerade Estland år 2000 med Once in a lifetime.

- Den officiella eurovisionsajten eurovision.tv har fått en rejäl ansiktlyftning och nytt matigt innehåll som gör den väl värd återkommande besök. Kolla in!

- Redan i kväll är det dags för semifinal två i Danmark och Litauen och semifinal ett på Island. Den danska semin kan du se live här från kl 20, den litauiska här från samma tid och den isländska här från kl. 21.15. Håll ögonen öppna, senare idag återkommer jag med betyg och recensioner på samtliga kvarvarande isländska bidrag!

Andra bloggar om:
Eurovisionkortisar Reviewed by Pierre on 11:09:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.