Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Litauen - semifinal II

Även Litauen var ju framme vid sin andra semifinal igår. Dessvärre(?) såg jag den inte eftersom jag prioriterade Danmarks semi, så det fick bli att kolla in vad som bjöds via YouTube istället. Dessa fyra gick vidare till finalen den 2a februari:

Sasha Son - Miss kiss
Midtempo soulballad av boybandsnitt framförd av Sasha aka Dima och hans dansande polare i vad som liknar en koreograferad JC-reklamspot. Klyschig text, men det här är faktiskt inte alls så illa. Både expertjuryns och folkets favorit. Klart bäst hittills i Litauen!

Raimonda Masiulytė - Birdie tweet
Oj! Efter sågningarna förra veckan känns det nästan chockerande att Litauen skickat TVÅ schyssta låtar till final. Det här är en soft ballad av en stark sångerska, tänk Chiara möter Lisa Andreas (klart ni minns dem!).

Funny Beat - Evertown
Det blir sällan mer udda än så här. Joan Jett möter EnVogues Free your mind tillsammans med fyra manliga steppdansare. Låter helt omöjligt, men jag tycker de ror iland det riktigt hyfsat, även om det är betydligt mer show än låt.

Ingrida Žiliūtė - You
Här tog det roliga slut. Rätt platt soulpoplåt som förmodligen plockade poäng på ett scennummer som var åtminstone liiite roligare att se än det var att höra låten.

Nästan så att jag ångrar att jag valde Danmark före Litauen igår kväll faktiskt.

Andra bloggar om:
Litauen - semifinal II Reviewed by Pierre on 15:36:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.