Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Andra Chansen - Ola vs. Caracola

Ola - Love in stereo vs. Caracola - Smiling in love
Odds: Svenska spel: 1,16 vs. 4,70 Unibet: 1,10 vs. 5,50
Aftonbladets läsarpoll: 71,1% vs. 28,9%

Ola - Love in stereo
Styrkor: Tonvis av skrikande fjortisfans så snart Ola visar sig i offentliga sammanhang allt sedan hans deltagande i Idol tillsammans med två nummer-ett-hits under förra året i form av Nathalie och S.O.S. talar sitt tydliga språk - Ola har trogna fans att luta sig mot. 80-talsvibbarna i hans Love in stereo gör honom dessutom crossover här, en väldigt viktig faktor i det här sammanhanget.

Svagheter: Tonerna satt inte riktigt där de skulle i den första deltävlingen och även om Love in stereo är lättillgänglig pop så tycker jag att den saknar det där lilla extra som gör en låt till en vinnare i det långa loppet.
Caracola - Smiling in love
Styrkor: Att ha en omedelbar låt med sig i tävlingen är alltid en fördel i mello och Uhh waa bupapa duhwa yeho kan vara årets klistrigaste textslinga i tävlingen. Carac-Ola kändes hur säkra som helst i rollen som lyckorusigt dansande eurovisionkarameller i Linköping.

Svagheter: Det har sagts att Smiling in love uteslutande har sin publik hos dem som konsumerar Hits for kids. Jag är inte lika säker - jag har hört en hel med betydligt fler år på nacken som knaprar lyckopiller i musikalisk form. Och glöm inte att det också sägs att det är kidsen som har makten över telefonerna en sådan här kväll.

Analys: Jag hade gärna sett både Ola och Caracola i finalen och tycker därför att det är trist att de möts redan den första omgången. I mina ögon är det betydligt jämnare mellan bidragen än tillgängliga siffror visar, men jag tippar att Olas stabila fanbas kommer att göra sitt på lördag och se till att Ola åtminstone går vidare till omgång två.

Andra bloggar om: , , , ,
Andra Chansen - Ola vs. Caracola Reviewed by Pierre on 20:45:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.