Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Andra Chansen - E-Type & the Poodles vs. Sibel

E-Type & the Poodles - Line of fire vs. Sibel - That is where I'll go

Odds: Svenska spel: 2,00 vs. 1,74 Unibet: 1,95 vs. 1,75
Aftonbladets läsarpoll: 50,6% vs. 49,4%

E-Type & the Poodles - Line of fire
Styrkor: Både E-Type och the Poodles har deltagit förut och då tagit sig direkt till final och de deltar dessutom med det enda bidraget i Andra Chansen som kan tänkas locka de som föredrar lite tyngre musik, för att inte tala om dem som låter sig bländas av fyrverkerier.

Svagheter: Den allmänna åsikten efter den första deltävlingen verkar vara att det i förväg upphaussade samarbetet inte riktigt levde upp till förväntningarna. Det på pappret spännande mötet visade sig resultera i en ganska platt rocklåt på pudlarnas villkor - dessutom med bristande sånginsatser.
Sibel - That is where I'll go
Styrkor: Sibel vann många fans redan under sin Idoltid och framgången i dödens grupp förra helgen lär ha gjort dem ännu fler. Lägg därtill att klassiska eurovisionballader, se Sarah Dawn Finer och Sonja Aldén förra året och Sanna Nielsen i år, åter verkar ha tagit plats i svenska hjärtan och att Sibels låt förmodligen hör till dem som vinner på en andra lyssning.

Svagheter: Sibel är ännu grön i större sammanhang och nerver har spelat debutanter spratt mången gång förut. Artisterna (och Aftonbladet) talar om Andra Chansenupplägget som nervterror.

Analys: Kan Sibel bara hålla nerverna i schack så pekar det mesta på balladseger i den första omgången - men reparerar E-type och pudlarna missarna de gjorde i sin deltävling kan det bli tuffare. För min del är Sibel den solklara favoriten här.

Andra bloggar om: , , , , ,
Andra Chansen - E-Type & the Poodles vs. Sibel Reviewed by Pierre on 19:38:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.