Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Värsta schlagervideon - tre minuter melodifestival

Jag har aldrig varit Markooliofan. Han var lillbrorsans idol och genast nästan självklart absolut inte min. Lite för pubertal och med alldeles för mycket heterohumor. Damn, där kröp visst fördomarna fram igen. Well, den senaste månaden har han trots det varit den mest spelade artisten här. Givetvis tillsammans med Linda Bengtzing i Värsta schlagern.

Tills jag såg videon igår har dock Linda och låten varit alibit för att låta Markoolio hänga med på ett hörn, men nu... killen är ju kul! I videon har man klämt in i stort sett varenda schlagerklyscha man kan komma på, allt det där som gör att man älskar och/eller hatar Melodifestivalen; klädbyten, tonartshöjningar, handklapp, schlagerposer, bögiga dansare, over-the-top-kläder, ja till och med Bert Karlsson och en vindmaskin gone wild. Markoolio, är förutom sig själv i peruk, en överspänd Carola, en buspojkig Alexander Bard, Martin Rolinski, Christer Björk(Mörk)man och Björn Kjellman.

Hela melodifestivalen inklämd på tre minuter, för den som inte orkar fem deltävlingar och en final, men kanske mest för oss som inte riktigt får nog (förrän framåt sommaren):
Värsta schlagervideon - tre minuter melodifestival Reviewed by Fred on 14:05:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.